'
300 g tofoe
300 g tomaten
300 g courgette
100 ml groentebouillon
3 el rodewijnazijn
1 el Provençaalse kruiden
1 teentje knoflook
2 gele paprika's (300 g)
1 el olijfolie
Zout, peper
Meng voor de tofoe azijn, bouillon, kruiden en olie in een kom.
Pel de knoflook en plet deze in een knoflookpers (of snijd de knoflook fijn en plet deze met een vork) en roer de knoflook door de marinade. Snijd de tofoe in blokjes en laat ze ongeveer 1 uur marineren.
Halveer de paprika's, was ze en snijd ze in blokjes. Was en snijd de tomaten in blokjes, verwijder de kern en de steeltjes. Was en snijd de courgettes in blokjes.
Verwarm de oven voor op 180 °C.
Doe de groenten in een ovenvaste schaal. Sprenkel de tofoemarinade over de groenten, voeg peper en zout toe en stoof gedurende 15 minuten in de voorverwarmde oven.
Haal de schaal uit de oven, schep de groenten om, leg de tofoe erbovenop en laat nog 15 minuten in de oven staan.
Smakelijk!
Energie: ongeveer 1 147 kJ, 273 kcal
Eiwitten: 27 g | Vetten: 16 g
Koolhydraten: 12 g
Yokebe is verkrijgbaar bij uw plaatselijke
apotheker, via onlinewinkels, in de betere
supermarkt en in de natuurwinkel.