' Kipfilet in kokosmelk | Yokebe
chicken breast fillets in coconut milk.jpg

Kipfilet in kokosmelk

Ingrediënten voor 2 personen:

300 g kippenborstfilet

100 ml kokosmelk

100 ml groentebouillon

1 chilipeper

1 el fijngehakte gember

1 verse korianderwortel

½ el vissaus

½ bosje basilicum

50 g taugé

Bereiding:

Stap 1

Warm de kokosmelk, groentebouillon, chilipeper, korianderwortel en vissaus voorzichtig op in de pan en laat 5 minuten sudderen.

Stap 2

Snijd de kippenborstfilet in blokjes, voeg ze toe aan de pan, roer goed en laat 5 minuten bakken.

Stap 3

Voeg de basilicum toe en serveer met taugé.

Smakelijk!

Voedingswaarde per portie:

Energie: ongeveer 1 256 kJ, 300 kcal

Eiwitten: 43 g | Vetten: 17 g

Koolhydraten: 5 g

101
38,79
 

Begin met Yokebe

Yokebe is verkrijgbaar bij uw plaatselijke
apotheker, via onlinewinkels, in de betere
supermarkt en in de natuurwinkel.

Starten met Yokebe